Benieuwd hoe onze planning eruit ziet? Wil je een overleg, bijeenkomst of vergadering bijwonen van Coalitie Laak? Check dan hier onze actuele Jaaragenda.

Wat heeft Coalitie Laak tot nu toe bereikt? Check hier ons:
Jaarverslag van 2019 (Concept versie, definitieve komt medio 2020)
Jaarverslag van 2018
Jaarverslag van 2017

Tijdens de maandelijkse participanten bijeenkomsten wordt er structureel kennis gedeeld met professionals uit de wijk en nieuwe coalities gevormd! Netwerk, weten van elkaars activiteiten en uitdagingen is de basis van een goede verbinding. Samengevat heeft Coalitie Laak afgelopen jaren onder andere het volgende opgeleverd: 9 Ateliers, 8 specifieke wijkbijeenkomsten met meer dan 500 bezoekers die ruim 900 matches hebben gemaakt. 73 project ideeën zijn er opgehaald wat resulteerde in 3 nieuwe functies, 7 nieuwe LeerWerk trajecten, 250 minor en stageplaatsen, 3 nieuwe producten ontwikkeld en meer dan EUR1.000.000,- aan lokale wijkeconomie gestimuleerd!

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/e/8/1/coalitielaak.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/e/8/1/coalitielaak.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Leave a comment