previous arrow
next arrow
Slider

winkelen in laak

Ondernemend Laak

Op Ondernemendlaak.nl kunt u terecht voor alle informatie over Stichting Ondernemend Laak. Daarnaast biedt het u een overzicht van ondernemers op en rondom het welbekende Lorentzplein en Goeverneurplein. Het gevarieerde aanbod aan winkels biedt voor elk wat wils.

bedrijvenvereniging blf

BBLF

De Haagse bedrijvenvereniging BLF treedt op als belangenbehartiger voor bedrijven, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Binckhorst, Laakhaven en Fruitweg (inclusief Marktweg).

Laak Theater

Laak Theater

Laaktheater is al jarenlang het theater waar je op allerlei manieren kennis kunt maken met theater. De programmering ontstaat doordat mensen met een idee gewoon eens binnen komen lopen en over hun idee vertellen.

De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool

Aan De Haagse Hogeschool studeren bijna 26.000 studenten uit meer dan 140 verschillende landen. Op deze pagina’s laten ze onder meer zien wat ze de studenten mee willen geven, hoe de organisatie in elkaar steekt en waar je de vestigingen vindt.

Staedion

Staedion

Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuren zij ruim 36.000 woningen en 6.300 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag.

stichting mooi

Mooi Welzijn

Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud die het op eigen kracht (even) niet meer redden.

Gemeente Den Haag

Gemeente Den haag

Onderwijs en studeren, bouwvergunningen, erfpacht, rotterdamsebaan, openbaar vervoer, huisvesting, vergunningen, subsidies, kinderopvang en peuterspeelzalen en nog veel meer!

Vestia

Vestia

Vestia staat voor een goede woning in een prettige buurt voor huishoudens met een laag (midden)inkomen en/of een kwetsbare positie.

Leger des Heils

Leger des Heils

Het Leger des Heils streeft naar consistentie en hoogstaande kwaliteit in zijn hulp- en dienstverlening. Als gevolg van de diversiteit van de activiteiten worden verschillende accenten gelegd.

 

Ondernemersontbijt

Maandag 1 oktober organiseerde de Coalitie Laak weer een bijeenkomst speciaal voor alle ondernemers uit Laak.

Ondernemersontbijt

 

Deelauto Laak

Door één voertuig met meerdere mensen samen te delen bespaart u geld en creëert u een lagere parkeerdruk in onze wijk.

Deelauto Laak

 

Atelier 4

Hoe ziet jouw toekomst er uit in de wijk? Wat doet onderwijs voor je buurt? Ttijdens het 4e atelier kon je hier over meepraten.

vierde atelier

 

De participanten dragen financieel bij aan de Coalitie Laak en  vormen de ‘aanjaaggroep’. De aanjaaggroep heeft tot taak de project ideeën uit te voeren. Naast deze organisaties maakt de Coalitie Laak ook graag gebruik van haar netwerk, zoals onderstaande organisaties:

I'm Binck
Ron Landheer
Quartier Laak
Laak Media
Albert Heijn
Vader Centrum
Fonds 1818